Τοποθεσία
   Το ξενοδοχείο  Mariette Hotel Apartments βρίσκεται σε μία προνομιακή, ήσυχη τοποθεσία στα σύνορα της οικιστικής πόλη της Ρόδου και την πολυσύχναστη εμπορική περιοχή του Μανδρακίου.
 
     Μέσα σε 10-15 λεπτά. περπατώντας , οι επισκέπτες έχουν την επιλογή να πάνε στην όμορφη παραλία Ψαροπούλα, στο πολυσύχναστο κέντρο Μανδράκι, ή στην Παλιά Πόλη της Ρόδου που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
 
     Ο διάσημος λόφος του Μόντε Σμιθ που υψώνεται πάνω από την πόλη της Ρόδου, τα ερείπια της αρχαίας ακρόπολης, το αρχαίο στάδιο και το θέατρο είναι μόλις 30 λεπτά με τα πόδια. Η θέα από το λόφο είναι καταπληκτική, ειδικά αν πάτε το απόγευμα για να παρακολουθήσετε το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.
 
    Η γεμάτη ενέργεια πόλη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καταστήματα, μπαρ και ιστορικά μνημεία. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περπατήσουν μέχρι τον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων μπροστά από την αγορά, την μαρίνα με τα γιότ (εκεί όπου όλα τα πλοία ξεκινούν τις ημερήσιες κρουαζιέρες τους) το Ενυδρείο, το Καζίνο και σε πολλά άλλα αξιοθέατα.
 
   Τέλος υπάρχει πολύ κοντά από την είσοδο του ξενοδοχείου μια δημόσια στάση λεωφορείου και ένα σούπερ μάρκετ.
 
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:
ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ: 700 μ.
Παραλία Ψαροπούλα: 700 μ.
Λιμάνι: 1 χλμ.
Μεσαιωνική πόλη: 700 μ.
Σούπερ Μάρκετ: 100 μ.
Αεροδρόμιο: 14 χλμ.